Автосалон Женева 2011: Световна премиера за Ford B-MAX

Общи 28 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5486 посещения | без коментари

Ford разпространи първата официална информация за изцяло новият си многофункционален модел B-MAX, който ще отбележи световната си премиера утре на салона в Женева. В автомобила са съчетани характерни за продуктите на фирмата на синия овал достойнства, като високотехнологичност, гъвкавост и новаторство, като при B-MAX силен акцент са новите като конструкция странични врати.

Новият B-MAX, който е дълъг малко над 4 метра, е развит на същата платформа, на която разчита и хитовата за Ford нова Fiesta. Въпреки компактният си събрат, новият модел на компанията демонстрира просторен и гъвкав интериор с делими седалки, с възможност за сгъването им в пода, което от своя страна дава възможност за превозването на товари с дължина от 2.35 метра. Във вътрешността на B-MAX откриваме най-новата версия на мултимедийната комуникационна система HMI (Human Machine Interface) с шестинчов чувствителен на допир екран.

Технологичните достояния на Ford са представени с помощта на монтираният под предния капак на B-MAX нов еднолитров, трицилиндров EcoBoost бензинов задвижващ агрегат, комбиниран с автоматична система за икономия на горивото Auto-Start-Stop.

Видео

 
Ключови думи:   auto start, fiesta, ford, human machine interface
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте