Автосалон Женева 2011: Lexus представя

Общи 10 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2056 посещения | без коментари

По време на предстоящото международното изложение в Женева (3-13 март), на щанда на Lexus ще се състои световната премиера на специалната версия Nurburgring Package за суперспортния модел LFA.

Производството на Lexus LFA Nurburgring Package ще бъде ограничено на 50 автомобила, при общо за суперспортната бегачка от само 500 екземпляра. Бъдещите собственици на специалната серия ще могат да разчитат на оптимизирана аеродинамика, увеличена максимална мощност, по-бързо превключване на предавките на скоростната кутия и други.

В пакета Nurburgring са включени по-голям преден спойлер, допълнителни странични аеродинамични елементи, както и неподвижен заден спойлер, който гарантира оптимално притискане при по-високи скорости. Автомобилът е екипиран и със спортно окачване, уникални за серията джанти и гуми.

Максималната мощност на двигателя на LFA Nurburgring е увеличена с 10 конски сили до над 570 "кончета, ускорението от 0 до 100 км/ч може да бъде осъществено за 3.7 секунди, а максималната скорост на движение е 325 км/ч. Инженерите на Lexus са успяли да намалят времето за превключване на предавките с 0.05 секунди, в резултат на което операцията може да бъде извършена за минималните 0.15 секунди.

Lexus LFA Nurburgring ще бъде наличен само в четири цвята- Matte Black, Black, White и Orange, а за интериора са предвидени три цветови схеми- черно- червено, черно- виолетово и само черно. Във вътрешността на автомобила ще присъстват направена от въглеродни нишки централна конзола и направени от същия материал спортни седалки и апликации за панелите на вратите.

На щанда на луксозното подразделение на Toyota ще бъдат демонстрирани също така и моделите CT200h, IS 250C, IS F, LS 600h, GS 450h и RX 450h.

 
Ключови думи:   lexus
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте