Автосалон Москва 2010: Световна премиера за обновеното Mondeo

Общи 26 август 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1670 посещения | без коментари

Ford демонстрира обновената версия на модела си Mondeo по време на международното автомобилно изложение в Москва. Успоредно с това, на салона се състояха и европейската премиера на новото поколение на седана Focus, както и руския дебют на Grand C-MAX.

От фирмата на синия овал коментират, че колата е първата, която ще се предлага с новата версия с 240 конски сили на семейството турбоагрегати EcoBoost, както и с нов 2.2 литров Duratorq TDCi дизелов мотор с 200 конски сили. От Ford споделят също така, че с новото Mondeo ще бъдат лансирани и няколко нови системи, които ще се предлагат и за трите вида купета на автомобила- с четири и пет врати, и комби. В това число ще бъдат включени системата за предупреждение при неволно пресичане на осевата линия, Auto High Beam, Driver Alert, Active Grille Shutter и Smart Regenerative Charging системите.

Основните промени в дизайна на Ford Mondeo са свързани с новата лицева решетка, нова предна броня с интегрирани дневни диодни светлини, нови задни светлинни блокове и други. Във вътрешността на автомобила акценти са новата средна конзола, нови варианти на тапицерии, нова централна конзола на тавана с индиректно осветление, нова сателитна навигационна система, луксозна аудиосистема и други.

В оборудването на новото Mondeo ще бъдат включени и лансираните при новите поколения на S-MAX и Galaxy системи Blind Spot Information System, Speed Limiter, Rear Door Power Child Locks и камера за задно виждане.

Продажбите на обновеното Mondeo на Ford в Европа ще започнат през септември тази година.

****
Видео на обновеното Mondeo можете да видите тук: www.autopress.tv

 
Ключови думи:   c max, ford, ford mondeo, high beam, shutter
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте