Автосалон Париж 2010: Най-бялото бяло от Lexus

Общи 31 август 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1802 посещения | без коментари

По време на започващото в началото на октомври международно изложение в Париж, на щанда на Lexus ще бъде представена не само обновената гама на модела IS. Успоредно с началото на салона ще започнат и продажбите на изцяло новия CT 200h- първият и единствена за момента луксозен компактен пълен хибрид и моделите LS 600h, GS 450h, RX 450h.

На щанда на Lexus ще бъде представен и уникалният, и вече разпродаден, суперспортен LFA с най-бялата бяла цветова схема (Whitest White). Върховото предложение в суперспортната F- серия на марката обещава феноменално представяне на пътя, подсигурено от високо технологично окачване, респектиращ набор системи за активна безопасност и не на последно място нов високо оборотен (до 9000/мин) V- образен, десетцилиндров задвижващ агрегат с работен обем от 4.8 литра. Максималната мощност на двигателя е 560 конски сили при 8700/мин, а максималният въртящ момент достига 480 Нм при 6800/мин. Предавателната кутия на LFA е шестстепенна роботизирана, задвижването е на задните колела.

Основните габарити на Lexus LFA са дължина 4505 мм, ширина 1895 мм и височина само 1220 мм. Междуосието на автомобила, който тежи 1480 килограма, е 2605 мм. Според официалните данни на компанията, новият суперспортен модел ще бъде в състояние да се ускори до максимална скорост на движение от 325 км/ч, а класическата дистанция 0-100 км/ч ще е достижима за 3.7 секунди.

 
Ключови думи:   gs 450h, lexus, lexus lfa
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте