Алонсо - не е сигурен в победата

Общи 16 септември 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2075 посещения | без коментари

Пилотът на Макларън-Мерцедес Фернандо Алонсо не се чувства сигурен в победата преди утрешната Гран При на Белгия, но се надява да затрудни максимално конкурентите си от Ферари. Двукратният световен шампион ще стартира утрешното състезание от трета позиция, след основните си конкурентите за титлата Фелипе Маса, който даде второ време и бетониралия първата редица за Скудерията Кими Райконен. Фернандо изгуби контрола от своя Макларън и се завъртя в третата фаза от квалификацията.

"Знаем, че "Спа" е много близка като характеристики до пистата в Турция, а всички видяхме, че там Ферари са много бързи. Не знам дали ще можем да ги спрем да победят, но се надявам да не им е толкова лесно като беше в Турция, призна Алонсо. - Загубих контрол над колата и се завъртях. Гумите ми бяха износени и ми остана само един опит за атакуване на първа позиция. За това бях доста притеснен в последната си обиколка, но успях да я завъртя без проблеми и да спечеля челна позиция за старта", завърши испанецът.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте