Англичанин мами, за да събира таратайки

Общи 27 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10840 посещения | без коментари

Мнозина имат слабости да събират какви ли не боклуци и понякога стигат до болестно състояние. Други, обладани от тази злокобна страст, стигат до престъпления, когато става въпрос за... коли. Малцина обаче имат ентусиазма на англичанина Брендън Джойс.
57-годишният счетоводител на благотворителната болнична организация Above and Beyond пропиля седемнадесет години и над 560 000 паунда (715 057 евро), за да натрупа колекцията си от 105 автомобила, скрити в Бристол в 80 различни гаражи, за чийто годишен наем е профукал още 50 000 паунда (63 840 евро) годишен наем. За да си осигури средствата, той е подправил общо 676 чека.
Да видим сега в името на какви ръждясали таратайки е крал мъжът. Няколко броя много стари Renault Espace, погребални лимузини, Vauxhall Carlton, каравани, ремаркета, няколко екземпляра Triumph Stags и дори чифт Morris Minors. За разбирачите звучи дори интересно, но трябва да уточним, че дори и колекционерските екземпляри били в крайно лошо състояние. Според съпругата на Джойс (ако може да й се вярва) само една или две от колите имали някаква стойност.
Счетоводителят твърди, че бил пристрастен към купуването на коли. Може и да му се вярва, защото дори домът му бил препълнен и задръстен с боклуци.
Вероятно познавате такива хора, които страдат от подобно психическо разстройство и се надяваме да не живеят във вашия вход, вонята е потресаваща.
След като бил уволнен за подправяне на сертификати за пожар, странната колекция на Джойс излязла наяве. Джойс се признал за виновен за пет измами и бил осъден на три години затвор заради маниакалното си пристрастяване към колите.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте