Англичани изсмукаха 575 коня от Range Rover

Общи 10 август 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6305 посещения | без коментари

Английските тунери Overfinch, специалисти в модифицирането на Range Rover, разкриха всичко около проекта си Range Rover Sport GTS-X, който бе показан по време на Фестивала на скоростта в Гудууд.
Моделът е получил агресивен бодикит с екстериор, решен в портокалово оранжево, и включва нова предна броня, LED светлини, Brembo спирачки, снижено окачване и 22-цолови алуминиеви джанти.
В купето дизайнерите са прибавили нова кожена премиум тапицерия, карбонови елементи и специални постелки. Другите отличителни черти са ревизираната апаратура и уникалните плочки на праговете.
Мощността се осигурява от 5-литров V8 двигател, оборудван с преработено ECU и спортна изпускателна система. Тези промени осигуряват максимална мощност от 575 к.с. и въртящ момент от 699 Нм. Това позволява на Range Rover Sport GTS-X да ускори от 0 до 100 км/ч за 5 сек, преди да удари максималните 233 км/ч.

Видео

 
Ключови думи:   brembo, ecu, GTS, range rover, range rover sport, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте