Бултрако на Софийското автомобилно изложение

Общи 21 юни 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1738 посещения | без коментари

- Невероятният Civic Type R вече и в България

Перлата на щанда на Бултрако- официалното лице на Honda в България, се нарича Civic Type R. Автомобилът е оборудван с преработена версия на познатия двулитров DOHC i-VTEC двигател. Максималната му мощност е увеличена до 201 конски сили при 8 000/мин. С негова помощ, автомобилът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 6.6 секунди и да развие максимална скорост от 235 км/ч.

Новата генерация на Honda Civic Type R разполага с напълно интегриран аеродинамичен пакет, който в комбинация с оптимизираното окачване, приближаването на автомобила към пътя с 15 мм и стандартните осемнадесетцолови седемспицови алуминиеви джанти, придават изключително излъчване на конструкцията.

Спортистът Honda Civic Type R се предлага в няколко различни модификации- от напълно оборудвана, до такава при която са отстранени всички ненужни за управлението аксесоари. "Разсъблечената версия на автомобила ще бъде с 40 килограма по- лека от стандартния модел. Понижаването на теглото е резултат от премахването на аудиосистемата, таблата на багажника, голяма част от изолационните платна на двигателното отделение и др.

Други не по- малко важни акценти на щанда на Бултрако на Софийското изложение са:

- Honda Civic Type S - отново премиера на Автомобилен Салон София 2007. Купето съчетава комфорт и спортно поведение, така типични за Хонда. Автомобила ще се предлага с два двигателя – бензинов1.8 i-VTEC и дизелов 2.2 i-CTDi.

- Honda Civic Hybrid –върху автомобила ще видите изображението на Земята, по-същия начин като автомобил RA107 във Формула 1. Надяваме се с подкрепата на тази инициатива на Хонда да привлечем вниманието и на хората в България по важните екологични въпроси.

- FR-V -за първи път автомобила ще се предлага с нов за модела бензинов1.8 i-VTEC двигател, съчетан с шестстепенна механична и петстепенна автомотична трансмисии.

- За първи път публично ще бъде представен и новият CR-V. Един истински луксозен автомобил с висока проходимост, съчетаващ мощ, технология и комфорт.

За хората търсещи лукс, мощ и най-новите технологии за безопасност Бултрако представя Honda Legend. Лимузината на Honda отговаря и на най-капризните прищевки на клиента.

На щанда могат да се видят още - Хонда Сивик Хечбек, Хонда Сивик Седан и Акорд.

На площ от 48 кв.м. на щанда за мотоциклети, Бултрако ще изложи последни модели мотоциклети Хонда – CB 600, VT 750C, CBR 600RR, CBR 125, SH 150, NSS 250EX5 и PES 125.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте