Българи са правили дисплей за Corvette Stingray

Общи 12 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8850 посещения | без коментари

Новият Chevrolet Corvette Stingray дебютира на салона във Франкфурт. Любопитна подробност е, че българи имат пръст в разработването на иновативния дисплей на инструменталния му панел. Развойният център на Johnson Controls в България е работил по проекта през последните години.

Дисплеят се отличава с множество съвременни технологии и може да визуализира до 69 уникални източника на информация, като например интерактивен таймер и уред за измерване на температурата на гумите. 8-инчовият LCD екран, разположен в центъра на панела, е организиран посредством теми с възможност за преконфигуриране, които са разработени така, че да подават приоритетно информацията за специфични сценарии при шофиране.

Водачът може да преконфигурира измервателните устройства, като използва три различни теми: track, tour, sport (писта, ежедневно шофиране и спорт). Например, ако използва пистовата тема, той може да преконфигурира устройствата за страничните и надлъжните сили на ускорение да определят колко близо са до достигане на крайните възможности на Stingray.



 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте