Война на думи

Общи 22 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6145 посещения | без коментари

Според последна информация RaptorGTR не е превозно средство на Mosler. Колата е очевидно модифициран MT900S, построен от Supercar Engineering Inc. Компанията се ръководи от бившия инженерен щеф на Mosler Тод Вагнер, според който Mosler е сключил споразумение с него за изграждането и дистрибиция на този автомобил. Въпреки тази информация Уорън Мослер сподели, че това е несериозно и че Вагнер е дистрибутор на нищо, тъй като те не са построили още колата.
Любопитно е, че настоящ управител на Mosler е Джил Вагнер, бившата съпруга на Тод Вагнер. Според нея Тод не казва истината и вероятно има участие с Abbey Cubey, които са отговорни за музикалния видеоклип.
В отговор на критиките Тод заяви, че наистина има споразумение за дистирбуция с Mosler, но не иска да задълбочава темата. Единствено загатна, че разбира защо всички от компанията Mosler са разстроени от последните събития.



Видео

 
Ключови думи:   abbey, engineering inc
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте