Всеки трети автомобил с AWD система до 2015 г.

Общи 05 май 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2625 посещения | без коментари

AWD сиситемите се внедряват все повече в новите превозни средства. Те подобряват значително сцеплението и управлението, както на високопроходимите, така и на леките автомобили. Търсенето на автомобили с AWD в САЩ нараства все повече и повече, съобщава The Detroit Free Press. Според американците до 2015 година колите със задвижване на четирите колела и кросоувърите ще заемат 30 процента от продажбите на нови превозни средства.
Повечето кросоувъри, както и луксозни марки, вече предлагат тази система. При Cadillac в момента 50 % от автомобилите са с AWD, докато в Lincoln системата е налична във всички нови модели. При Audi 80 % от продадените нови коли са оборудвани с Quattro.
Въпреки по-високата цена, добавянето на AWD в луксозните автомобили има смисъл, тъй като при клиенти, които могат да си позволят да платят над 50 000 лева за нов автомобил не е проблем да добавят още 4000 или 5000 лева за тази сиситема. В същото време все повече масови автомобили получават тази екстра и това не е случайно, особено след успешните продажби на Subaru през последните години, където всеки от моделите е оборудван стандартно с AWD система.

 
Ключови думи:   audi 80, cadillac, detroit free press, lincoln, subaru
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте