В Русе отвoри врати нов шоурум на Hyundai

Общи 02 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2350 посещения | без коментари

Търговската верига на Hyundai в България се увеличи с още един център, след като вчера в Русе беше официално открит нов продажбено-сервизен комплекс. Центърът е изграден в съответствие със стратегията за развитие на дилърската мрежа на официалния представител на корейския автомобилостроител Hyundai в България „Индустриал Комерс”. Това е шестият шоурум, изпълнен по стандартите на марката, след двата в София и тези в Пловдив, Стара Загора и Бургас.
Представителството се простира върху 5500 кв. м на главния път към границата с Румъния. В изграждането му са заложени и спазени съвсем точно корпоративните изисквания на марката Hyundai. Площта на шоурума и офисите е 500 м2, толкова заема и сервизната част, складовете се простират върху 200 кв. м, а за паркинг са отделени 4200 кв. м.
Най-новият Hyundai-център прие първите си гости няколко часа преди официалното откриване – „Индустриал Комерс” зарадва русенските деца с весел празник, посветен на Международния ден на детето. В програмата бяха включени изпълнения на различни фолклорни, танцови и вокални формации, различни игри за малчуганите и техните родители и много подаръци.
Новооткритият център ще продължи да приема гости и през оставащите дни до края на седмицата, обявени от „Индустриал Комерс” за Дни на отворените врати. Всеки ден от 10:00 до 16:00 часа всички желаещи могат да посетят шоурума, за да се запознаят с високото ниво на обслужване, модерно оборудвания сервиз и да тестват най-новите модели Hyundai i30, ix35 и Santa Fe.

 
Ключови думи:   hyundai
 

Снимки


 

Skoda Yeti: 100 000 Skoda Yeti: 100 000
02 юни 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте