Дамско рали развенчава митове

Общи 30 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2345 посещения | без коментари

Тази събота (2 юни) всяка дама, готова да развенчае мита за това, че жените не са добри шофьори, може да се включи в невероятно спортно изживяване. Третият кръг от „Дамско рали 2011” отваря врати за всички дами, които не са професионални състезатели. Наравно с останалите кандидатки за разпределението на купите, сили ще премери и готвачката от предаването „На кафе с Гала” – Елица.
По време на „Дамско рали 2011”, което ще се проведе в град Сапарева баня, дамите ще мерят сили в различни категории – шофиране и координация, а за най-добрите ще има и майсторски задачи за изпълнение.
Организатори на събитието са рали клуб „Интерспийд” и община Сапарева баня. Домакини ще бъдат членовете на екипа на „Интерспийд” – Цветомира Георгиева (пилот) и Виктор Георгиев (навигатор), които преди броени дни спечелиха 1-во място в клас Н3 на рали "Ялта” (Украйна) и осмо място в генералното класиране за Източноевропейската купа. Отборът им е и отличен на трето място в клас Н3 за годината в националния рали шампионат през 2009 г.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте