Дариха още два автомобила Chevrolet за SOS Детски селища България

Общи 07 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5745 посещения | без коментари

Новият Cruze ще осигури повече мобилност на децата и SOS майките от „SOS Детско селище“ в Дрен, след като Chevrolet дари още два автомобила на организацията в България вчера. През пролетта SOS Детско селище Трявна получи своя Chevrolet Cruze. Марката отбелязва своята стогодишнина с даряването на 100 автомобила.
Джордж Мегери, Chevrolet за ЦИЕ връчи ключовете на нов Aveo на Пламен Стоянов, национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България на тържество в Дрен. Христо Барев, директор на Chevrolet България, на свой ред предаде нов Chevrolet Cruze на Мариян Дянков, директор програма „SOS Детско селище“ за локация София-Радомир-Дрен. Партньор по този проект в нашата страна е и официалният дистрибутор на Chevrolet - Дженеръс Ауто, който осигурява и 100 000 км безплатно техническо обслужване.
Специални гости на тържеството бяха звездите Поли Генова и Део. Проявата уважиха Георги Шарлачки, заместник областен управител на област с административен център град Перник, Цветан Азманов, кмет на село Дрен, Ивайла Касърова, директор на РДСП – Перник и представители на Отдел за Закрила на детето при Дирекция „Социално подпомагане“, както и представители на фирмите дарители.
Автомобилът Chevrolet Cruze ще бъде използван за всекидневните нужди на децата, настанени в SOS Детско селище Дрен, техните SOS майки и придружаващите ги специалисти от селището. Седанът Aveo пък ще бъде от ползва в ежедневната работа на националния офиса на сдружението.
Както подобава на истински рожденик, за своя стотен юбилей Chevrolet зарадва малчуганите от селището с огромна торта и много забавления, а Поли и Део направиха празника още по-изключителен за децата. От своя страна децата поздравиха рожденика с песни, танци и подаръци.

 
Ключови думи:   aveo, chevrolet, chevrolet cruze
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте