Дизайнерски smart полита в Лос Анджелис

Общи 29 ноември 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7340 посещения | без коментари

Модният дизайнер Джеръми Скот преобрази за изложението в Лос Анджелис електрическия smart fortwo. Мъникът изглежда значително по-просторен отвътре заради изобилието от светлина и бели тонове. Още по-уникален обаче е отвън, защото задната му част е украсена с истински криле, оцветени в червено и с авангардни стоп-светлини за огнен ефект. Така smart е заприличал на малка градска ракета. Името на специалното издание е smart forjeremy. Лимитираното издание бе представено по време на специално събитие в навечерието на старта на Лосанджелийското изложение в студио Jim Henson на фона на музикалните изпълнения на M.I.A.
Според дизайнера крилете са символ на свобода и лекота. Автомобилът е с 55-киловатов електромотор, познат ни от smart fortwo. Ускоряването от място до 100 км/ч става за 4,8 сек, а максималната скорост е 125 км/ч. Батерията е 17,6-киловатчасова и позволява автономност от 145 км в градския трафик без никакви емисии.

 
Ключови думи:   jim henson, smart fortwo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте