Димитър Агура: Крайната ни цел е проект WRC 2010

Общи 14 юли 2009 | Speed-Press.com A- A+ 1516 посещения | без коментари

Официалният старт на Рали България 2009 е само след два дни, но цялостната концепция на организаторите гледа доста по-напред в бъдещето. И това е напълно резонно, тъй като от нивото на състезанието като провеждане зависи дали България ще получи така мечтаното домакинство на кръг от WRC през 2010 г.

„Крайната ни цел е проект WRC 2010 г. Сега ще се опитаме да създадем максимално добра организация и максимално безопасни зони за публиката. Всяка от тях е с осигурени паркинг места и възможност за наблюдаване на атрактивните моменти. Зоните са платени, но моля феновете да разберат, че купувайки си пропуск, те подпомагат проект WRC 2010 и пряко допринасят за това Световният рали шампионат да дойде в България”, каза Димитър Агура, директор на Рали България 2009.

Цената на билет за една отсечка е на символичната цена от 2 лева. Целодневният билет за шестте отсечки е 8 лева, като включва пропуск, карта на ралито и стартов списък. До всяка Фен зона е осигурен паркинг като цената му е 10 лева дневно за автомобил. Престоят за двата пълни състезателни дни е 16 лева, а тридневен пропуск е едва 18 лв.

Срещу 100 лева най-запалените фенове получават пълен пакет от достъп до всички ВИП зони по цялото трасе, стикер за автомобила за цялото състезание, карта на ралито и стартов списък.

За членовете на рали клубовете са направени още по-големи отстъпки. За тях тридневният билет е 10 лева, а паркингът за два дни е 10 лева. ВИП пропускът е 80 лева, като отстъпката важи при закупуването на минимум 10 пропуска.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте