До откриването на мотосезона остава един ден!

Общи 25 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1851 посещения | без коментари

До откриването на мотосезона остана един ден. Малко преди така дългоочакваното събитие да стане факт, използваме възможността да поканим всички на „Голямото събитие” в събота, 26 март, от 9.00 ч пред храм-паметника „Св. Ал. Невски”.
По традиция откриването на мотосезона е в първата събота след първа пролет. По отношение на тазгодишната организация, всички софийски мотоклубове застанаха зад мотопортала MOTO BG. Ролите и задачите са разпределени между всички, като това включва охрана на кръстовищата, кетъринг (с допълнителни пунктове, за да няма опашки), охрана на мястото, пистата и др.
Тази година събитието ще бъде двудневно, започва в петък с рок концерт. В събота ще бъде същинското откриване с голямото мотошествие, което ще блокира столицата за часове. За първи път ще има специализиран детски кът, където всеки любител на мотоциклетите може да остави детето си и да се позабавлява свободно, да разгледа и да се види с приятели. В long live rock ‘n’ roll-a ще вземат участие „ветеранът“ Тома и младите групари Savage Ravage.
Организирани са и състезания на права отсечка, стънт демонстрации и други.

 
Ключови думи:   long live rock, ravage
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте