До 10 000 лв за автомобил на старо и до 30 000 лв за нов отделя българинът

Общи 14 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3730 посещения | без коментари

Българите са склонни да отделят до 10 000 лв. за автомобил на старо и до 30 000 лв. за нов. Това сочат данни от проучването на най-големия сайт за безплатни обяви Prodavalnik.com. То е направено сред 1600 онлайн потребители на възраст между 25 и 55 години от цялата страна. Според него в момента най-голямо е търсенето на икономични автомобили, като тяхната функционалност и марка са от съществено значение за родните потребители. Българските шофьори са категорични, че предпочитат да карат немски и японски автомобили. Добрата цена и безпроблемното приключване на сделката са особено важни за купувачите на возила. Опитът за прикриване на реалното състояние на автомобила в най-голяма степен би ги отблъснало да закупят даден автомобил.
Перфектният автомобил за българския потребител има разнообразни характеристики, но задължително е икономичен, не се разваля и минава отвсякъде. Мечтаният автомобил за българина може да бъде кратко описан и с мнението: „С него да не се налага да купуваш къща до края на живота си“.
Интернет страниците за безплатни обяви са най-популярният източник за търсене на автомобил втора ръка. Почти всички участници в анкетата на Prodavalnik.com посочват, че биха търсили сделка директно със собственика. Категорията ““Автомобили и авточасти“ в сайта предлага именно това - над 26 хиляди предложения от частни лица и директен контакт между продавачи и купувачи.
Агенция Speed-Press

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте