Женева 2007: Официална премиера на Audi A5

Общи 26 февруари 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2649 посещения | без коментари

След като през цялата изминала седмица се нагледахме на "официални снимки на новото Audi A5 и неговата бойна версия S5, в събота германската компания реши да постави край на мъките на своите почитатели, а и на конкурентите си, и пусна наистина официални снимки и техническа информация за модела на прес- сайта си. Новото coupe на Audi ще блесне официално пред публика по време на салона в Женева, който започва през следващата седмица.

Благодарение на голямата си дължина- 4.63 м, Audi А5 предлага просторен интериор, разделен на четири зони- по една за всеки един от намиращите се вътре. Моделът ще се предлага с богат избор двигатели, максималните мощности на които варират от 170 до 265 конски сили. Задвижването може да бъде само на предните колела или quattro на четирите, с шестстепенна механична или автоматична предавателна кутия.

Топ- изпълнението в гамата на новия модел на германската марка обаче ще бъде "бойната версия S5. Тя е оборудвана с V-образен осемцилиндров двигател, а задвижването е quattro на четирите колела. Моторът на автомобила гарантира внушителната максимална мощност от 354 конски сили и максимален въртящ момент от 440 Нм при 3 500/мин. Тези параметри са се оказали достатъчни, за да бъде купето в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 5.1 секунди. S5-та е оборудвана със спортни седалки и волан, множество алуминиеви апликации, както и богат избор допълнителни орнаменти, изработени от въглеродни нишки, алуминий, стомана или дърво. Като стандартно оборудване за Audi S5 са предвидени още осемнадесетцолови алуминиеви джанти с гуми с размери 245/40, активни предни светлини и други.

Нетърпеливите и платежоспособни автомобилни почитатели ще могат да подават своите заявления за закупуването на Audi A5/S5 от 6 март, но ще трябва да изчакат за доставката до юни тази година.

 
Ключови думи:   audi a5
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте