Женева 2008: Световна премиера за Peugeot 308 SW

Общи 18 февруари 2008 | Auto-Press.net A- A+ 3434 посещения | без коментари

По време на тазгодишното издание на автомобилния салон в Женева Peugeot реши да постави акцент върху новостите, които трябва да очаква публиката през тази пролет и които могат да се обобщят с израза Споделени емоции" : заедно с 308 SW, ще бъдат представени новите ванове на Марката : Bipper Tepee и Partner Tepee.

Щандът на Peugeot ще предложи на посетителите да се запознаят с новостите в приятна атмосфера. Особено внимание е обърнато на първия силует на 308, предлагащ повече обем и модулност – 308 SW, за който представянето в Женева е световна премиера.

Bipper Tepee и Partner Tepee също правят своя дебют пред публика. Тези представители на семейството Tepee са отлично доказателство, че Peugeot прави сериозно предложение на семействата, независимо колко големи са, но също и на любителите на модерните развлечения на открито, търсещи повече обем в автомобила.

Посетителите ще се запознаят и различните форми на участие на Peugeot в борбата за опазване на околната среда, обобщени в проекта BLUE LION.

Разбира се не може да има автомобилен салон без прототипи. Peugeot представя два концептуални модела обединени под знака на динамиката : удоволствие и усмивки със спортния и забавен Bipper Beep Beep! ; удоволствие и силни усещания с 308 RC Z, показан за първи път на салона във Франкфурт.

През 2007 година Peugeot се завърна успешно в големия автомобилен спорт с 908 HDi FAP, на който Марката възлага големи надежди и през 2008.

Серийните модели и двата прототипа са разположени на площ 2 300 м². Щандът носи усещане за спокойствие и удобство, каквото обещават и новите автомобили на Марката.

Гама 308 : началото на нейното бъдеще....
Лансиран във версията 5 врати през септември 2007, 308 е произведен вече в над 100 000 екземпляра. Освен силуета 3 врати, както и нови двигатели и скоростни кутии, събитието в началото на новата година е 308 SW.

Само шест месеца след търговското лансиране на 308, Peugeot представя 308 SW, силует с уникална архитектура, чиито продажби ще започнат през тази пролет. Възползвайки се от опита на своя предшественик, 308 SW предлага динамичен външен стил, голям обем и значителна остъклена площ. Светлината в купето подчертава качеството на материалите и е част от комфорта на пътниците.

308 SW има ярка индивидуалност. Силен, просторен и модерен, той предлага и много възможности за организиране на пространството в купето и товарното отделение, в отговор на очакванията в сегмента. Клиентите ще открият удобството на лимузина и същото усещане при управлението, без компромис с рационалността.

 
Ключови думи:   bipper, blue lion, peugeot
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте