Завръщането на краля

Общи 20 март 2009 | Auto-Press.net A- A+ 2075 посещения | без коментари

Втората генерация на бестселъра Рекстън е тук! След първоначалния почти незабележим лифтинг последва пълна промяна, доказваща, че всъдеходът с кралското име няма намерение да слиза от трона. Въоръжен с мощните двигатели 270CDI и 320Е, модерна Т-троник трансмисия от Мерцедес-Бенц и цял арсенал електронни системи, Рекстън надхвърля стандартите за масов SUV. В комбинация с луксозния интериор и богатото мултимедийно оборудване получаваме безкомпромисен Premium всъдеход, в който всеки от пътниците се чувства специален.

Дизайнът на Рекстън е произведение на изкуството. Чистата линия, създадена от маестро Джуджаро, е истинска нео-класика, неподвластна на преходните модни тенденции. Рекстън ІІ се отличава с благородната си осанка и типичните за марката елементи като радиаторната решетка, масивния капак и прожекторните фарове. Добавете умерената употреба на хромирани акценти, елегантните задни светлини и стилните джанти – ще получите дизайн, който декларира, че шофирате наистина специален автомобил. С внушителното си излъчване новият Рекстън привлича вниманието, където и да се намира – на магистралата, пред операта или в подножието на ски-пистата. Балансираното съчетание от елегантност и тежест допада на тези, които търсят комфортен и солиден автомобил от висок клас. Автомобил, създаден от майстори за ценители.

Традициите и тяхната приемственост са основни ценности в една благородническа фамилия. Рекстън II не изневерява на този принцип. И защо да го прави, след като комбинацията от италиански стайлинг и изпитани германски технологии е доказана формула за успех?! Дизайнът на каросерията съчетава класически пропорции и внимателно дозиран модернизъм. Същевременно, като всеки представител на младото поколение, новият Рекстън е органично свързан с последните технологии и устремен към още по-високи постижения чрез тях.

Така петцилиндровият дизелов двигател с трето поколение горивна система Common-Rail вече се предлага с увеличена до 186 к.с. мощност. Спокойният 6-цилиндров бензинов мотор осигурява още по-голяма мощност – 220 к.с. в изключително широк оборотен диапазон. И двата агрегата работят в съвършен синхрон с автоматичната скоростна кутия Т-Троник на Мерцедес-Бенц. И това е само първото от дългия списък подобрения, увеличаващи динамиката, сигурността и екологичността на Рекстън.

Рекстън ІІ е изграден върху самостоятелна трислойна рама, която му осигурява уникална здравина и сигурност. Модерното окачване, подобно на това в луксозните лимузини, гарантира отлично поведение на пътя и комфорт на всички пасажери. Предните колела са скачени към каросерията посредством долен и горен носач за осигуряване на оптимален контакт с пътя. Мекотата на возене допълнително е подобрена от двойно действащи газови амортисьори, стабилизираща щанга и винтови пружини.

В новоразработената многозвенна система на задното окачване всеки носач изпълнява специфична задача за контрол на колелото при осигуряване на стабилността в завои или при непрекъснато променящи се условия. Нещо повече - колелата се движат независимо едно от друго, намалявайки люлеенето на каросерията при движение по неравни настилки и осигурявайки оптимален контакт на гумата с пътя.

Простор" и практичност" са качества, които всеки очаква от един луксозен SUV. Но Рекстън предлага много повече: уютно пространство, в което да прекарате приятно времето с любимите си хора. При избора на Вашия автомобил не е нужно да претегляте значимостта на екстрите: в Рекстън най-важните системи за удобство и комфорт са серийно оборудване.

Климатроникът поддържа автоматично желаната температура в купето, докато системата за контрол на качеството на въздуха задържа прахоляка, миризмите и дима от ауспусите извън автомобила. Аудиосистемата позволява лесното включване на МР3-плейър чрез USB-вход, а черната повърхност на дисплея е осветена от мощни светодиоди, осигуряващи лесното разчитане на информацията и при силна дневна светлина, и през нощта. Материалите, използвани в купето, отговарят на най-високите стандарти на премиум-сегмента.

Високите нива на оборудване предлагат изобилие от неподозирани екстри, индивидуални настройки и системи за сигурност и комфорт. Пример за такава екстра" е системата EZ Access, която прави влизането и излизането от шофьорското място лесно като детска игра. Предпочитанията за позицията на седалката и на външните огледала на трима души могат да бъдат запаметени в бордовия компютър и възпроизведени просто с натискане на бутон.

Просторният товарен отсек, практичността при конфигурацията на седалките и, разбира се, високата проходимост, позволяват Рекстън да бъде използван за превоз на хора, като бизнес-автомобил или като идеалната кола за свободното време. Рабира се, наличието на 7 места дава на българските юридически лица допълнителното ценово предимство на данъчния кредит.

Подобно на кино-хитовете, бестселърът Рекстън си има собствен уебсайт. На адрес www.rexton.bg българските фенове могат да получат подробна информация за звездата", както и актуална ценова информация от изключителния представител на Рекстън у нас Ратола Корпорация.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте