Започна производството на C-Max в Геормания

Общи 31 март 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2630 посещения | без коментари

Форд пуска ново производство на новия C-Max в Саарлуис, Германия. Заводът ще има дневна продукция от 1,920 бройки, като поточните линии ще позволяват да се правят двата най-популярни модела на фирмата – Focus и C-Max.

Уникалният C-Max е кола, която сме ви представяли нееднократно, но все пак ще споменем, че днамиката на модела е абсолютно всепризната. В колата са вкарани множество системи за подпомагане на шофьорите като в това число влизат ABS EBD(електронно разпределение на спирачния натиск) EBA (система за ускорени аварийни спирания) и ESP(електронна система за контрол на стабилността на колата) и още редица дргуги технологии.

Можем да видим и някои промени при двигателите – към сегашните бензинови (3) и дизелни (3), които до сега имаха мощност от 90 к.с. до 145 к.с.. се нарежда и новият двигател на C-MAX, който се задвижва с био-етанол (Е85). Този нов двигател използва гориво, което се произвежда от биопродукти и намалява вредните емисии с до 80%.
Иначе заводът в Саарлуис произвежда моделите на Ford от Януари 1970. Първият произведен модел там е прословутия Ford Escort, после там се произвежда Capri, Fiesta и Orion. Според документите и архива на завода, от него са излезнали малко повече от 6.5 милиона автомобила.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте