Заснеха BMW 6-Series Gran Coupe в Мюнхен

Общи 30 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2370 посещения | без коментари

Заснеха прототип на BMW 6-Series с четири врати. За пръв път концепцията бе въведена като Gran Coupe в Пекин през миналата година, след което компанията потвърди, че ще я пусне в производство. Днес купето с четири врати бе заснето по улиците на Мюнхен. Въпреки камуфлажа, се виждат някои промени, като по-дългото междуосие от това на 6-Series с две врати. Елегантният профил е отстъпил пред L-образни задни LED светлини. Типичната извивка на BMW, Hofmeister се е запазила.
BMW 6-Series Gran Coupe ще предлага два бензинови, два дизелови, един хибрид и версия M. Това означава, че можем да очакваме 3-литров 6-цилиндров с 300 к.с., 4,4-литров V8 с 400 к.с., 3-литров турбодизел с 204 к.с., 3-литров турбодизел с 245 к.с., 3-литров бензинов във комбинация с елетромотор с 54 к.с. и V8 туин-турбо с 570 к.с. за спортната M версия.
Gran Coupe ще дебютира във Франкфурт през септември, а в края на годината ще излезе на пазара.

 
Ключови думи:   Top secret
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте