Инагурацията на Дилма Русеф с Rolls-Royce във втори брой на Hello! България

Общи 12 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1772 посещения | без коментари

Този четвъртък излиза вторият брой на сп. Hello! България. След като първият бе напълно изкупен за няколко дни, подобна съдба очаква и новото издание.
На корицата е Дилма Русеф, първата жена президент на Бразилия, а и дама с българско потекло. Във вътрешните страници можете да откриете вълнуващ разказ за живота й и историческата снимка как Дилма маха от президентския Rolls-Royce Silver Wraith по време на церемонията по встъпването й в длъжност.
Въпросният Rolls-Royce Silver Wraith е купен през 1953 г. за бившия президент и диктатор на Бразилия, Жетулио Варгас, който се самоубива година по-късно. След него специално модифицираният модел е служил на президента Жуселино Кубичек, управлявал страната от 1956 до 1961 г.
В наши дни колата се използва за държавни церемонии и паради. Максималната й скорост е 80 км/ч, но рядко може да се види да се движи по-бързо от 20 км/ч. Дневният ескорт на Дилма Русеф се осъществява от модерни бронирани автомобили.
Президентският Rolls-Royce Silver Wraith е произведен през 1952 г., като е реставриран през през 2001 г. по време на управлението на президента Фернандо Енрике. Двигателят е 6-цилиндров, редови, с обем 4257 куб. см. Куплиран е с 4-степенна скоростна кутия. Кабриолетът тежи 2,5 тона.
Освен уникалния Rolls-Royce още на 4-та страница ще се запознаете с част от колекцията от спортни коли на Майкъл Флетли, който позира за Hello! заедно с класиката Chevrolet Corvette от 1968 г.

 
Ключови думи:   rolls royce, whales, Калейдоскоп
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте