Истински маниаци на Viper

Общи 20 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7775 посещения | без коментари

Заможна двойка от Тексас закупила 65 модела Viper в рамките на период от седем години. Да си почитател на определен модел автомобил не е нещо необичайно, но тези двамата са нещо различно. Запознайте се с Д’Анн и Уейн Раух, горди собственици на 65 бройки Dodge и SRT Viper. Това вероятно представлява най-голямата колекция на Viper в света.

Всичко започва през 2006 г. с първата покупка на Dodge Viper. Днес, седем години по-късно, двойката от Тексас е запълнила гаражите си с 65 „Вайпъра”. Те имат всички видове от този модел, включително и SRT10 ACR-X, който не е хомологиран за обществени пътища.

Любовта към Viper не свършва с тези 65 модела. Д’Анн притежава дозина чанти Viper, по стените на гаражите са изобразени снимки на модела, а в специални рамки са побрани седалки от колите.

Впечатляващо, но и прекалено.


Видео

 
Ключови думи:   dodge, dodge viper, rsquo, srt, Калейдоскоп
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте