И Daihatsu стана на 100

Общи 22 август 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3161 посещения | без коментари

През тази година японският концерн Daihatsu празнува своя вековен юбилей. Специално за него дъщерната компания на Toyota пусна два нови модела във формата Special Edition - Terios Centenary и Sirion Centenary. И двата автомобила ще се появят в продажба през септември тази година.

Terios Centenary е малък автомобил от класса SUV и е построен на базата на стандартния модел Terios S, който вече е добре познат и у нас, и ще се отличава от него с оригинален цвят на боята, разширени калници, предни халогени и още някои неща. Цената на специалното издание Centenary ще е с около 700 евро отколкото на Terios S. В стандартното оборудване влизат климатик, ABS, EBD, както и куатро-задвижване. Автомобилът има доста въздушни възглавници,СD, парктроник и електропакет. Sirion Centenary също е развитие на стандартния модел Sirion S. Стандартното оборудване повтаря това на Terios Centenary.

Проблемът за поклонниците на марката е че вече са поръчани всички предвидени екземпляри на специалното издание, което в чест на вековният юбилей е в по 100 екземпляра за двата модела.

 
Ключови думи:   daihatsu, ebd, toyota
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте