Кабриото на Golf открива пролетния сезон

Общи 23 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2469 посещения | без коментари

Марката Volkswagen е напълно готова за пролетния сезон и най-сетне показа първите официални снимки на версията кабриолет на Golf. Както се очакваше, автомобилът ще дебютира на автомобилния салон в Женева. Четириместният открит модел отваря новаторския си мек сгъваем покрив само за 9,5 секунди и при това е способен да го прави дори и в движение със скорост до 30 км/ч.
Гамата на двигателите включва шест мотора с турбокомпресори и директно впръскване на горивото. Мощността им варира от 105 к.с. до 210 к.с. Четири от бензиновите силовите агрегати са от типа TSI, а един е дизелов TDI. Посочените пет мотора са куплирани с предавателна кутия DSG с двоен съединител, а три от тях са с енергоспестяващата технология BlueMotion. Колко икономичен е новият „народен” кабриолет показват и данните за 1,6-литорвия турбодизелов мотор с макс. мощност 105 к.с. Той изразходва едва 4,4 л/100 км и отделя само 117 г/км СО2.
Продажбите в Германия стартират от утре, като цените там започват от 23 625 евро. Всички екстри, били достъпни доскоро за класическия Golf с твърд покрив са достъпни и за кабриото, като изключим панорамния покрив.

 
Ключови думи:   volkswagen, Автосалон Женева 2011
 

Снимки


 

Pagani Huayra в Shift 2 Unleashed Pagani Huayra в Shift 2 Unleashed
23 февруари 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте