КИА С 3 ПРЕМИЕРИ НА АВТОСАЛОНА В ЖЕНЕВА 2011

Общи 01 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5332 посещения | без коментари

Източник: www.kia.bg


Световна премиера на изцяло новия КИА Рио
Международен дебют на следващо поколение КИА Пиканто
Европейска премиера на КИА Оптима Хибрид

На 81-ия международен автосалон в Женева, КИА ще покаже 3 изцяло нови модела. Компактният КИА Рио ще дебютира на световната сцена в Швейцария. Порасналият мъник - КИА Пиканто ще бъде експониран за първи път извън Корея. Новата КИА Оптима Хибрид ще осъществи премиера пред европейска публика.

КИА ще се отличи със силно присъствие на международния салон в Женева тази година. Освен 3-те вълнуващи премиери, марката ще акцентира върху новата дизайнерска концепция, високи инженерни стандарти и съвременни хибридни технологии, заяви г-н Lee, Вице президент, КИА Моторс Корпорейшън. В Европа, класа на малките и компактни автомобили заема значителен дял от глобалните продажби. Ето защо представянето на новите Пиканто и Рио е от особена важност за марката.

Четвърто поколение Рио е с отличителна външност и подчертана индивидуалност. Моделът е комбинация от европейски финес, корейски привкус и звучно латинско име, които го определят като международна икона. КИА Рио е с водещо в класа ниво на вредни емисии СО2 – от 85 г/км. Заедно с консумацията на гориво от едва 3.2 л/100 км, Рио ще се превърне в един от най-благоприятните за околната среда автомобили в Европа.

Следващо поколение КИА Пиканто е с изцяло нова, по-зряла и по-самоуверена визия. Напълно рестилизиран и реконструиран, автомобилът е по-висок и с по-голямо междуосие от своя предшественик. КИА Пиканто ще редефинира позицията на модела като най-компактния в сегмента. С по-голяма дължина и междуосие, Пиканто за първи път ще се предлага във варианти с 3 и 5 врати.

Характерът на автомобила се е трансформирал от ‘привлекателен’ и ‘закачлив’ в ‘зрял’ и ‘представителен’. Неговата самоувереност е повлияна от качеството и параметрите, които автомобилът притежава. Освен атрактивната визия, икономични двигатели и редуцирано ниво на вредни емисии, Пиканто предлага богато оборудване и разнообразие от допълнителни опции.

След дебюта си в Обединеното Кралство, КИА ще покаже изцяло новото си попълнение – Оптима Хибрид пред европейската аудитория. С планирано серийно производство от септември тази година, удивителният седан демонстрира нови технологии, които ще намерят приложение в бъдещи модели на марката.

На щанда на КИА в Женева ще бъде изложена и 1.0-литровата версия на популярния "Kappa бензинов двигател, който обещава съотношение между характеристики и икономичност. Иновативният двигател е първият 3-цилиндров агрегат окомплектован с турбокомпресор, който развива впечатляващите за обема му 110 к.с.

****
KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 13-те си производствени бази в 8 страни КИА продава повече от 2,1 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 172 страни. Днес КИА има 44 000 служители и годишни приходи от 2,02 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън "Силата да изненадваш – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.

 
Ключови думи:   government world, kia, risk weight, shortcuts, world leader
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте