Комбито BLS- “звездата” на Cadillac във Франкфурт

Общи 10 август 2007 | Auto-Press.net A- A+ 947 посещения | без коментари

Основният акцент на щанда на Cadillac по време на салона във Франкфурт (11-23 септември) ще бъде премиерата на комбито на модела BLS.

Освен че дебютира за първи път в света, този модел ще привлече вниманието на посетителите и медиите и поради друга причина. Той е първото комби в цялата история на марката. Cadillac BLS Wagon ще бъде използва от компанията и за представянето на два нови двигателя- двулитров Flexpower, който използва като гориво биоетанол Е85 и дизелов със 180 конски сили.

По време на изложението ще бъдат представени също така и изцяло новото поколение 2008 година на Cadillac CTS. Автомобилът ще се предлага с мощни V-образни, шестцилиндрови двигатели с работни обеми от 2.8 и 3.6 литра, както и в модификации със задно и такова на четирите колела задвижване.

Във Франкфурт ще бъде представена и моделната линия 2008 година на класиката Corvette. Версиите Coupe и Convertible ще могат да бъдат екипирани с още по- мощен 6.2 литров, V-образен, осемцилиндров двигател. Максималната мощност на мотора е 436 конски сили, а максималният му въртящ момент е 586 Нм. В комбинация с шестстепенната роботизирана предавателна кутия, автомобилът е в състояние да се ускори от 0 од 96 км/ч за 4.3 секунди и зда развие максимална скорост от 306 км/ч.

 
Ключови думи:   cadillac, cadillac bls, Cadillac CTS, Corvette
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте