Концепцията Friend-Me направи европейски дебют във Франкфурт

Общи 10 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7760 посещения | без коментари

Дръзката визия на марката за това как ще изглежда следващото поколение седани предлага вълнуваща моментна снимка на автомобилната линия през идните години.Иновативната Friend-Me концепция направи европейския си дебют във Франкфурт. Тя комбинира спортни и динамични нови дизайнерски характеристики с интериор, който демонстрира най-новата визия на Nissan за вградените в автомобила технологии и забавление. И въпреки футуристичното си усещане, Friend-Me e замислен и проектиран така, че да е достъпен за всички.
Friend-Me предлага дързък, динамичен вид, комбиниращ драматични извивки със сложни детайли. Дизайнът се отличава с поразителни детайли, като LED светлините, които следват уникалния светлинен подпис във формата на бумеранг. 20-инчовите колела са с усукан 5-спицов дизайн, който усилва впечатлението за движение, а гланцираните черни въздушни отвори в самите спици на джантата спомагат за по-доброто насочване на въздушния поток около автомобила. Задната част на Friend-Me включва повече драматични елементи, в това число характерни за автомобилните състезания подподов канал за насочване на въздушната струя и светлинни елементи във формата на бумеранг.
Пътническото купе е доминирано от уникална централна конзола, която минава по цялата дължина на пътническото отделение. Дисплеите в Friend-Me могат да се конфигурират според личните предпочитания на всеки отделен пътник. Технологията включва и модерна IT система, която позволява на пътуващите да споделят информация, снимки и музика от своите преносими устройства.
Задвижването на Friend-Me е поверено на ефикасен PureDrive хибриден тракт, който предлага изключителна икономия и емисии и осигурява пъргави динамични характеристики.

 
Ключови думи:   nissan
 

Снимки


 

Клонингът на Giugiaro Клонингът на Giugiaro
10 септември 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте