Корейско държавно отличие за Индустриал Комерс

Общи 18 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1979 посещения | без коментари

Официалният вносител на Hyundai за България – Индустриал Комерс, получи ценно признание за дейността си от правителството на Република Корея – Грамота за големия принос на компанията в развитието на държавната индустрия и насърчаване на търговската дейност между Корея и България. Отличието, подписано от министър-председателя на Република Корея Джънг Ун Чан и министъра на публичната администрация и сигурността Ли дал Гон, бе връчено на управителя на Индустриал Комерс Савина Константинова от корейския посланик в София Чън Би-хо на специална церемония в централния шоурум на фирмата.
Малко по-рано г-жа Константинова излезе на сцената още два пъти, за да получи други две много ценни награди. Първата от тях бе приза за първото място, което компактният SUV Hyundai ix35 зае на традиционния конкурс

 
Ключови думи:   bmw, bmw x3, duster, hyundai, kia, kia sportage, SUV, vw touareg
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте