Кристиан Хорнер: Red Bull може да загуби на “Спа” и “Монца”

Общи 17 август 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1334 посещения | без коментари

Шефът на Red Bull, Racing Кристиан Хорнер, е притеснен от следващите два кръга в Ф1, които ще се проведат в "Спа" и "Монца". RB6 доминира на всички писти до момента, но следващите стартове са на две от най-бързите трасета в календара, на които от решаващо значение ще са двигателите. Както е известно, предимството на Red Bull е най-голямо на писти, които изискват високи нива на аеродинамично притискане, а на "Спа" е нужно много малко.
„Пълният със завои втори сектор ще е от решаващо значение за нас," казва Кристиан Хорнер. „На спускането към „Червената вода" и на дългите прави след това ще изгубим доста време. Трябва да натрупаме аванс в средата на обиколката".
След победата в Унгария Марк Уебър предупреди, че Red Bull не могат да бъдат спокойни за следващото състезания: „Знаем, че двигателят Renault не е най-силният и това ни прави уязвими на писти, на които е необходимо по-малко аеродинамично прилепяне. Трябва да извлечем максимума от втория сектор на Спа, иначе не ни чака нищо добро."

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте