Купуваме употребявани автомобили и от „Рено Нисан България“

Общи 04 октомври 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9110 посещения | без коментари

От септември тази година „Рено Нисан България" допълни своите услуги, като предостави възможността за покупка на употребявани автомобили. С „Renault оказион" клиентът получава всичко необходимо, а именно - сертификат за качество, издаден след техническа проверка по 100 контролни точки, сертифицирани употребявани автомобили с гарантиран произход, сервизна история и реален пробег, гаранция на автомобилите, включително и при пътуване в Европа, 24-часова пътна помощ седем дни в седмицата, финансиране с гъвкави условия адаптирани към нуждите на клиента, сервизна мрежа в цялата страна, със специалисти обучени по стандартите на Renault и Dacia. Освен това те ще имат възможност за пробно шофиране, както и за безплатен контролен преглед на 2000 км или след 1 месец от датата на закупуването. Ако не ви допадне тестовият автомобил, ще можете да го замените.
Повече информация относно предлаганите автомобили можете да намерите на http://www.renault.bg/auction/auction.html, както и като се обърнете към някой от оторизираните търговски представители на Renault в страната. Към момента можете да разгледате наличните употребявани автомобили и на място в шоурумите на „Ауто Франс", София и „Еспас Ауто" в София и Велико Търново.

 
Ключови думи:   auction auction, dacia, renault
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте