Мартин Чой ще раздава автографи в три от обектите на бензиностанции ЕКО

Общи 30 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9320 посещения | без коментари

Суперзвездата на българския мотоциклетизъм Мартин Чой ще се срещне със своите почитатели на 3, 6 и 9 август, между 16:00 и 20:00 ч, в три от обектите на бензиностанции ЕКО, съответно в градовете Бургас (Индустриална зона, вход Созопол), Варна (ул. Първа 87, срещу Евксиноград) и Ахелой (Главен път Бургас-Варна, изхода за Слънчев Бряг). Освен че ще получават автографи и съвети за безопасно шофиране, посетителите на трите бензиностанции ще могат да се снимат с Чой и неговия мотоциклет, изложен в атрактивен бокс.
Турът на Чой под мотото „Виж ме!" има за цел да насърчи безопасното шофиране на мотоциклетистите и взаимната толерантност между тях и останалите участници в движението. Инициативата е част от поредица от активности, които бензиностанции ЕКО планират за мотоциклетистите. Миналата седмица четирикратният републикански шампион по мотоциклетизъм Калин Кулев и републиканският вицешампион Михаил Иванов проведоха обучение по безопасност на 21 любители като част от първото по рода си „ЕКО мото училище".
„Виж ме" е част от дългосрочната социално отговорна програма на ЕКО „Обади се, като стигнеш!", която от 2006 г. се развива с практически дейности, насочени към безопасността на всички участници в движението и толерантността на пътя.

 
Ключови думи:   ЕКО
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте