МОТО-ПФОЕ Е ПАРТНЬОР НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО ГРЕБАНЕ

Общи 25 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4111 посещения | без коментари

Източник: www.motopfohe.bg

Официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover и Range Rover за България – Мото-Пфое – традиционно подкрепя родния спорт. Една от водещите автомобилни компании у нас вече е сред партньорите и на Българската федерация по гребане, оглавявана от Светла Оцетова. Началото на бъдещото сътрудничество между БФ Гребане и Мото-Пфое се отбеляза с предаването на чисто нов пътнически микробус Ford Transit, придобит от страна на Федерацията при изключително преференциални условия.

Високото ниво на оборудване в автомобила е подбрано с изключителна прецизност и в полза на комфорта на българските гребци при продължителни пътувания. Резервоарът е с увеличена вместимост (103 литра) и спомага за изминаването на по-дълги разстояния с едно зареждане, а за удобство на водача са предвидени темпомат, кожен волан, електрически регулируеми и отопляеми странични огледала и предни електрически стъкла. Фаровете за мъгла и отопляемото челно стъкло осигуряват по-добра видимост, а тъмните тонирани стъкла и климатикът се грижат за комфорта на пътниците. За безопасността на пътуващите се грижат стандартните системи за сигурност ABS, ESP, а също и двете предни въздушни възглавници и системата за подпомагане потеглянето по стръмен наклон. 9-местният бус е оборудван с доказалия се 2.4-литров дизелов TDCi двигател със 140 к.с., осигуряващ достатъчно мощност, за да обслужва мобилността на федерацията. Повече пространство е осигурено чрез допълнително монтирания на покрива багажник и възможността за прикачане на ремарке.

Ford Transit от самата си поява през 1965 г. е синоним на висококачествени и надеждни пътнически и лекотоварни автомобили. Настоящият модел не само е носител на множество престижни награди, включително на приза Международен ван на 2007 г., но е и изключително добре приет от клиентите. Неслучайно, години наред Ford Transit е лидер в своя пазарен сегмент – в България и в Европа. Моделът се отличава с голяма товароносимост, отзивчиви двигатели, бързо ускорение, удължен интервал на сервизиране, забележителна маневреност, прецизно поведение на пътя, комфорт при дълги пътувания и не на последно място – многообразие от модификации.

Надяваме се абсолютният шампион сред множеството лекотоварни и пътнически автомобили – Ford Transit – да се превърне в талисман за върхови постижения на нашите отбори по гребане. Екипът на Мото-Пфое желае на българските гребци много успехи, коментира Атанас Фурнаджиев, Управител на Мото-Пфое.

 
Ключови думи:   ford, ford transit, jaguar, land rover, range rover, volvo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте