Наградиха клиента на десетилетието у нас с хибриден Yaris

Общи 06 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2890 посещения | без коментари

В софийския център на Toyota бе връчено отличието „Клиент на Десетилетието на Toyota в България“. В последния брой на корпоративното списание T-magazine Toyota организира уникален сам по себе си конкурс. Една идея, родена изцяло от екипа на Toyota в България, която много страни в Европа вече желаят да заимстват. Представителството на марката у нас благодари за доверието на всички участници и отличи 4 писма, за да ги поздрави лично за ентусиазма, вдъхновението и високата мотивация да участват в конкурса.
Тримата подгласници на големия победител получиха специален плакет, Тоyota Prius за тяхната лятна почивка, заедно с резервоар гориво и специално място на стената на славата във всеки автосалон на Toyota в България. Това са Мариела Велинова, горд собственик на Yaris Verso, Здравко Банков, притежател Corolla и Гергана Ефремова с Avensis.
Носител на титлата „Клиент на Десетилетието на Toyota в България“ е Димитър Кьосев, горд собственик на Corolla и RAV4. Неговите мечти са планините и пътешествията, катеренето на скали и върхове, приключението.
Димитър получи специален плакет, място на стената на славата във всеки автосалон на Toyota в България и, разбира се, голямата награда на конкурса – първия хибриден Yaris в България.
За финал на церемонията целият екип на Toyota се събра за обща снимка с победителите, защото тяхната висока удовлетвореност е в резултат на усилията на всеки един служител на японската марка в България.

 
Ключови думи:   avensis, corolla, prius, rav4, t magazine, toyot, toyota
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте