Над 30 000 лв. събра ревюто „Пролет в Мото-Пфое“

Общи 20 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6110 посещения | без коментари

Благотворителното модно ревю на „Мото-Пфое“ се състоя за шестнадесети път снощи в хотел „Хилтън“. То е съвместна инициатива с Българския червен кръст. Под мотото TECH MODE дефилето представи творческата индивидуалност и нестандартния поглед към модата на 20 от най-младите български дизайнери – бакалаври и магистри от Националната художествена академия, специалност „Мода“, възпитаници на проф. Майа Богданова.
Красивите тоалети бяха демонстрирани пред многобройната публика на събитието от манекените от „Ивет фешън“. Професионалният грим, предоставен благотворително от фирма МАС, допълваше стилните тоалети, GiAnni се присъедини към благородната кауза, осигурявайки безвъзмездно зашеметителните обувки за манекените. Популярният от сутрешния блок на БГ Радио Симеон Колев бе водещ на събитието. Точно в 19.19 ч от името на всички присъстващи той изрази подкрепата си към капитана на националния ни отбор по футбол Стилиян Петров.
Най-голямото постижение на проявата са събраните средства за благотворителната кауза. С помощта на партньорите и клиентите на „Мото-Пфое” и съпричастността на публиката, сумата възлиза на 29 000 лева. Допълнително Andrews Faishion дари 4 тоалета, с което равносметката надхвърля 30 000 лева. Събраните средства ще се използват за закупуването на тоалети, обувки, аксесоари и куверти за абитуриенти без родители от контингента на Българския червен кръст.
Във вечерта, посветена на модата, дизайна и смелия порив на въображението, домакин бе новият Focus, носител на престижното звание „Автомобил на България за 2012“.
Всеки момент у нас предстои официалното представяне на версията с революционния 1,0-литров бензинов EcoBoost двигател със 100 и 125 к.с. и впечатляващия разход на гориво – съответно 4.8 и 5.0 л на 100 км. Той вече дава категорична заявка на играч, с когото останалите трябва да се съобразяват.
За изминалите 15 години традиционното модно ревю „Пролет в Мото-Пфое“ успя да направи по-щастлив бала на над 500 абитуриенти от контингента на БЧК със събраните до 2011 г. вкл. общо над 320 000 лева.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте