Най- бързата полицейска кола в света

Общи 01 ноември 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1553 посещения | без коментари

Ако до момента някои лондончани са се надявали, че ще успеят да се отскубнат от преследващата ги полицейска кола, то това, което виждате на снимките е техният най- голям кошмар.

Разработката Rapid Response Vehicle (RRV) е дело на фирмата производител на Caparo T1 (основатели са Бен Скот- Гедс и Греъм Халстед, двама от инженерите, "виновни за появата на McLaren F1) и лондонската MET POLICE.

Максималната мощност на двигателя (V-образен, осемцилиндров) на RRV е над 550 конски сили. Максималната скорост на движение е над 320 км/ч, ускорението от 0 до 96 км/ч се извършва за по-малко от 2.5 секунди, а от 0 до 160 км/ч за по-малко от 5 секунди. За пълното ускоряване от 0 до 160 км/ч и последващото спиране до статично положение са необходими по- малко от 10 секунди.

Нарушителите на закона могат да си въздъхнат, т.к.т за момента RRV е само една идея. Но нищо не се знае със сигурност....

 
Ключови думи:   caparo t1, rapid response, response vehicle
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте