Национална кампания на GLOBUL "Шофирай безопасно. Говори с hands-free!"

Общи 20 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2855 посещения | без коментари

За пета поредна година GLOBUL ще проведе националната кампания Шофирай безопасно. Говори с hands-free! с цел да насърчи разумното и отговорно шофиране, да даде полезни съвети и да стимулира използването на hands-free устройства от шофьорите.

Всяка година хиляди българи стават жертва на пътни инциденти, голяма част от които се дължат на невнимание, превишена скорост, разсейване поради разговор по мобилния телефон или изпращане на текстови съобщения. Ето защо GLOBUL ви напомня да шофирате внимателно!

Инициативата има национален обхват и тази година ще се проведе за пети пореден път. Основен партньор е таксиметровата компания OK SuperTrans, а посланик на инициативата – четирикратният рали шампион на България Крум Дончев.

До момента, партньори на GLOBUL в кампанията за безопасно шофиране и използване на hands-free устройства са били институции и дружества като Столичен Автотранспорт, Пътна полиция – София, Столична община и Съюза на българските автомобилисти.

Кога: 28 юни 2011 г. · 11:00 - 13:00
Къде: Храм-паметник "Св. Александър Невски" - София

 
Ключови думи:   globul, supertrans
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте