На Golf GTI му хвръкна главата

Общи 06 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2755 посещения | без коментари

Golf GTI Cabriolet Concept дебютира на Worthersee 2011

Тазгодишното издание на събора Worthersee ще остане в историята, като едно от най-силните. Всички основни марки, позиционирани под крилото на компанията-майка Volkswagen Group се отчетоха с редица нови серийни и концептуални разработки, но напълно обяснимо най-силно беше представянето на самата марка Volkswagen.

Най- интересното ново, пък било то и концептуално, предложение на Volkswagen беше първата в историята на легендата GTI версия кабриолет.

Според разпространената от Volkswagen информация, Golf GTI Cabriolet Concept разполага с максимална мощност от 155 кВт или 210 конски сили, които са напълно достатъчни, за да може кабриолетът да се ускори до максимална скорост от около 240 км/ч. Откритата GTI-ка е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за седем секунди.

В екипировката на Golf GTI Cabriolet Concept са включени деветнадесетцолови джанти, нископрофилни спортни гуми, специални спирачни апарати, Nappa кожена тапицерия на седалките, специални бродирани апликации и други.

 
Ключови думи:   cabriolet, golf gti, volkswagen, volkswagen group
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте