Новият C-MAX не стига. Ford увеличава производството

Общи 14 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 8120 посещения | без коментари

Ford съобщи, че пазарният интерес към изцяло новото поколение на многофункционалния C-MAX надхвърля първоначалните предвиждания на компанията, поради което компанията е увеличила дневното производство на пет- и седемместната версия на модела в комплекса си във Валенсия с почти 18%.

От Ford коментират, че от лансирането на новата генерация на C-MAX през миналата година, до момента са отчетени над 100 000 продажби и заявки за закупуването й. Само през изминалите пет месеца, търсенето на модела се е удвоило в сравнение със същия период на миналата година. Фирмата на синия овал регистрира, че 65% от продажбите на C-MAX са на луксозната му версия Titanium, при миналогодишен резултат за същия период от 32%.

Многофункционалният модел е лидер в своя сегмент в редица държави, в това число и в Италия, където държи 27% от пазара, а като основни причини за крайното си решение, клиентите посочват дизайна, интегрираните технологии и пътното поведение. Сериозен коз, разбира се, са и плъзгащите се задни врати на автомобила.

 
Ключови думи:   c max, ford, titanium
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте