Новият OMV Top Wash идва тъкмо навреме за пролетното почистване

Общи 08 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 7804 посещения | без коментари

В единадесет европейски държави OMV започва предлагането на стандартизирана оферта за OMV Top Wash и представя новия дизайн на автомивките си
От 1 март клиентите ще могатда избират измежду три нови OMVTop Wash програми при автомивките с четки
През месец март с OMV TopWashSensation програмата(включваща програма Sensation, предварително измиване и вътрешно почистване), клиентите ще получават като подарък аксесоари за грижа за колата


Точно навреме за пролетното почистване, OMV стандартизира своето Top Wash предложение в единадесет европейски държави. Всички OMV Top Wash автомивки с четки, ще използват висококачествената технология за измиване на Caramba. От 1 март 2011г., всички онези шофьори, които искат да почистят автомобила си от последните полепнали остатъци от поръсената по зимните пътища сол, могат да изпробват трите нови OMV Top Wash програми при автомивките с четки в 10 OMV бензиностанции в България.


Много са причините, поради които автомобилът да бъде измиван изключително добре. Това важи особено през пролетта, когато е необходимо професионално измиване на автомобила за премахване на остатъците от сол, които могат да разядат боята. Доброто и цялостно измиване ще възвърне блясъка на автомобила и предотвратявайки формирането на ръжда, ще удължи живота му. Посредством едно финално полиране и почистване от ръжда, то цената при препродажба на колата се повишава. Също така, шофьорите, които редовно мият автомобилите си на автомивките си спестяват скъпите ремонти.


Измиване, предпазване и изсушаване! От 1 март 2011г., клиентите на OMV на повече от 800 OMV бензиностанции с автомивки OMV Top Wash в единадесет европейски държави, могат да избират измежду предлаганите програми най-подходящото почистване за своя автомобил.

Тези програми са разработени така, че да се справят с различните нужди при почистване – те варират от Top Wash Standard почистване до Top Wash Sensation почистване, предназначено за специално и интензивно почистване на автомобила. За осем минути, новата Top Wash Sensation програма напръсква колата с активна почистваща пяна два пъти, подлага я на първо измиване под високо налягане, след това я изтърква цялостно – включва измиване на гумите и джантите, както и на шасито - следва TOPWAX масаж и като за финал – прекрасно полиране, след което автомобила свети като нов.

Стандартизираните OMV Top Wash програми гарантират високо качество Клиентите на OMV в България могат да се възползват от мрежата професионални автомивки предлагани на обектите на компанията. Във всички автомивки на OMV се предлага не агресивно, но цялостно измиване на колата – гарантирано от стандартизираните и оптимизирани програми, както и от извършваните постоянни проверки на качеството.

Според Петър Величков, Управител на верига бензиностанции OMV в България: "Докато въвеждахме новостите при нашата OMV Top Wash програма, не забравяхме нуждите на нашите клиенти, поради което сме обърнали особено внимание на опростяването на структурата на програмата, което осигурява по-бърза услуга за измиване и добавена стойност при предлагането на същите висококачествени стандарти. Като допълнение, ние наскоро започнахме да използваме висококачествените почистващи продукти на Caramba във всички наши автомивки с четки OMV Top Wash.

Нов дизайн на автомивките За да може да допадне и да е по-лесен за разбиране от страна на клиента, дизайнът на OMV Top Wash е също така напълно променен. "С тези нововъведения искаме да заздравим и разширим премиум позицията си при сегмента на автомивките, като в същото време предлагаме на клиентите си стандартизирана и лесна за разбиране услуга," коментира Величков.

Промоция с подарък аксесоари за грижа за колата По време на промоцията, която ще тече през месец март, клиентите на OMV, които закупят програмата OMV Top Wash Sensation (включваща програма Sensation, предварително измиване и вътрешно почистване), ще получат като подарък аксесоари за грижа за колата.


Допълнителна информация относно OMV Top Wash е налична на www.omv.bg.

 
Ключови думи:   ba, bd, sensation
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте