Новият Swift Sport сред премиерите във Франкфурт

Общи 10 август 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5990 посещения | без коментари

Новото поколение на Suzuki Swift Sport ще отбележи световната си премиера на 64-ия Международен автомобилен салон във Франкфурт от 13 до 25 септември.
Спортният мъник произлиза от оригиналния Swift Sport от 2006 г. Той вече е с далеч по-агресивна външност благодарение на ниско прилегналия си силует, който обаче го кара да изглежда и доста по-стабилен.
По-висока мощност и по-нисък разход на гориво обещават производителите. Двигателят е специално разработеният за спортната версия 1,6-литров M16A, куплиран с 6-степенна механична трансмисия.
Новият Swift Sport е дълъг 3890 мм, широк е 1695 мм, висок 1510 мм, а колесната му база е 2430 мм. Максималната мощност на двигателя му е 136 к.с. при 6900 об/мин, а максимумът на въртящия момент от 160 Нм е възможен при 4400 об/мин.

 
Ключови думи:   4400, suzuki, suzuki swift, suzuki swift sport
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте