Обновената Mazda Demio: Вече в Япония

Общи 01 юли 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3075 посещения | без коментари

Mazda Motor Corporation обяви, че в дилърските центрове на марката в Япония вече може да бъде закупена обновената версия на компактния модел Demio (Mazda2 на международните за компанията пазари). От Mazda очакват месечната реализация на мъника, който обещава още повече динамика и икономичност, да бъде около 6000 единици.

Обновената Mazda Demio демонстрира не само променен дизайн на екстериора и интериора си, повишена сигурност, по-качествени материали и подобрена консумация на гориво.

Освеженото Demio е първият модел на Mazda, който може да бъде оборудван с новият 1.3 литров SKYACTIV бензинов задвижващ агрегат, който генерира максимална мощност от 84 конски сили. Той идва с рекордно висока за класа си степен на сгъстяване и обещава висока ефективност при голямо натоварване и ниски работни обороти. Двигателят ще бъде комбиниран с автоматичната система i-stop за гасене/стартиране на двигателя, а от компаниято очакват разход на гориво от порядъка на малко над 3 литра на 100 километра.

В стандартната екипировка на обновената Mazda Demio са включени електронна стабилизираща програма, система за контрол на сцеплението на гумите с пътя, четиринадесетцолови алуминиеви джанти и други.

 
Ключови думи:   mazda, mazda demio, mazda motor, mazda motor corporation, mazda2
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте