Обявиха цените на Toyota GT86 за България

Общи 28 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2685 посещения | без коментари

Зашеметяващото 4-местно купе Toyota GT86 вече пристигна в България. Обявени са и цените за него. Те започват от 64 550 лв. за ниво на оборудване Drift и 6-степенна механична предавателна кутия. 67 550 лв. ще трябва да заделят феновете на автоматика, като той е 6-степенен и е заимстван от Lexus, като са внесени някои подобрения.
Първият екземпляр, пристигнал в работилницата на Toyota в София, е с червен цвят на каросерията и кожен салон, решен в черно и червено. Малък спортен волан, седалки с висока странична поддържка, дизайн на бордовото табло, вдъхновен от авиацията и карбонови елементи са характеристиките за интериора. Предавките на механичната трансмисия са изключително къси, а червената зона на оборотите започва от 7000 об/мин.
Автомобилът върви с безплатно техническо обслужване за пет години или 160 000 км, в зависимост от това кое от събитията настъпи първо.
Припомняме, че този модел е съвместна разработка със Subaru и негов роднина е BRZ.
Затова под капака му се крие 2,0-литров боксеров двигател с макс. мощност 200 к.с.

 
Ключови думи:   brz, drift, lexus, subaru, toyota
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте