Обявяват българските „Златни волани“ тази вечер

Общи 29 ноември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5590 посещения | без коментари

В момента в конгресния център „Реунбоу плаза“ в София кипи трескава подготовка за автомобилните „Оскар”-и, защото тази вечер ще станат ясни българските победители в конкурса „Златен волан на AUTO BILD 2013”, избрани чрез онлайн гласуване от читателите и от компетентно жури.

Припомняме, че в края на октомври близо тридесет автомобила се явиха на финален тест в RIU Pravets Resort.

В България конкурсът на списание AUTO BILD се провежда от 2009 г. За трета поредна година негов организатор в страната ни е S Media Team, лицензен партньор на най-престижните световни издателства: BBC Worldwide Magazines, Hello! Limited, Conde Nast и Axel Springer, издател на водещото автомобилно списание в България - AUTO BILD. S Media Team организира конкурсите „Златен волан на AUTO BILD” и „Зелен волан на AUTO BILD”.

Тази вечер на сцената в „Реунбоу плаза“ освен българските победители ще дефилират и избраниците в европейското издание на конкурса – VW Golf, Audi A3 Седан, Jaguar F-Type, BMW X5, Citroen C4 Picasso, Mercedes-Benz S-Класа и BMW Серия 3.

Освен автомобилните „Оскар”-и, жури от експерти ще обяви и най-добрия сервиз в България за тази година. Този конкурс е организиран от Shell България в партньорство със списание AUTO BILD.


 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте