Оф-роуд Варна 2009 - финал

Общи 07 май 2009 | Auto-Press.net A- A+ 2281 посещения | без коментари

Между 1 и 4 май, морската ни столица и района около нея за шести пореден път бе домакин на традиционния пролетен морски кръг от шампионата на БФАС по офроуд. Варна офроуд 2009 предложи на участници и зрители три незабравими състезателни дни на територията на варненска област от 2-я кръг от националния шампионат по офроуд във Варна. Ето и крайното класиране:

КласАдвенчър:
1.Галин Герчев/Благой Петров -Тойота
2. Таньо Танев/Ангел Иванов-Тойота
3. Явор Имамов/Андрей Имамов-Лада Нива

Клас "Експерт:
1. Александър Иванов-младши и Александър Иванов-баща-Мерцедес
2. Николай Колев/Димитър Колев-Нисан Патрол
3. Ивайло Йончев/Иван Маринов-Мерцедес

Всички призьори получиха специални награди от фирмите Рускомерс, "Вромос, "Федима, Алекс моторс. Специален гост на състезанието бе Мартин Марков, представител на БФАС.
Всички призьори получиха специални купи и много предметни награди.

Директорът на състезанието Пламен Тенев връчи специални купи на кмета на Кранево Румен Николов за особен принос в организирането и провеждането на състезанието. Специална купа получи и Ива Стайнова, предоставила състезателния си автомобил за осигуряване на трасето.

Организаторите отправиха специални благодарности към Община Балчик и кметство Кранево за подкрепата по време на проявата.

На 4.05 надпреварата около пясъчната кариера на с.Изворско за пореден път показа добрите умения на нашите офроудъри. Закриването бе в 16.00 ч. в Кранево и церемонията по награждаването отличи най добрите през трите състезателни дни. Церемонията се състоя в хотел "Кристел парк".

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте