Пилотирайте Peugeot 308 RC Z във виртуалния свят на Second Life

Общи 28 септември 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2963 посещения | без коментари

Новият прототип Peugeot 308 RC Z, показан на автомобилното изложение във Франкфурт, е на разположение за тест-драйв на острова Peugeot във виртуалния 3D свят Second Life. Магията на този графичен и интерактивен форум ще позволи на интернет потребителите да застанат на волана на новата стрела на Марката и да получат незабравимо преживяване по уникална като самия автомобил писта.

Островът Peugeot е изключително модерен и стилен. Запалените играчи в Second Life ще се запознаят още с триизмерно изображение на прототипа Flux, победител в 4-ия конкурс за дизайн на Рeugeot, чийто макет също бе показан на щанда на Марката във Франкфурт.

Ако трябва да се представи в цифри, Second Life представлява 9 милиона потребители със средно 30 000 едновременни посещения, 7 милиона долара обмен на месец (според Linden Lab 2007) и повече от 7 000 фирми-участници.


До острова Peugeot в Second Life се стига по два начина: от специалния сайт на Peugeot за автосалона във Франкфурт (www.peugeot-iaa.de), където можете да се запознаете с всички новости на Марката, както и да видите филма за 908 HDI FAP заел второ място в Льо Ман, рекламния филм за новия 308 или просто да си изтеглите скрийнсейвър с 308 RC Z. Другият начин е да влезете директно в сайта www.secondlife.com.

 
Ключови думи:   hdi, iaa, linden, peugeot, peugeot 308 rc, peugeot 308 rc z, second life, target
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте