Подобрения по Tesla Model S след пожарите

Общи 03 април 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8730 посещения | без коментари

След случаите на горели автомобили през 2013 г. Tesla прави подобрения по Model S. От началото на март луксозният електромобил е доставян на клиентите с допълнителна защита на пода
Три броя Tesla Model S изгоряха в рамките на три седмици през 2013 г. Производителят взе мерки и от март машината идва при клиентите с допълнителна защита на пода. Тя се състои от три компонента. Монтираната пред предната ос алуминиева щанга е поставена, за да отблъсква по-големите предмети. Всичко, което се удари в тази щанга, става жертва на теглото на автомобила и на енергията от движението - титаниева плоча с пластмасова облицовка трябва да издържа на ударите на всякакви чужди тела. Същевременно тази плоча трябва да предпазва и предната ос, и батериите от хвърчащи отломки.
Безплатни подобрения в рамките на сервизната инспекция
Според производителя при удар стабилни алуминиеви греди между предпазната плоча и рамата ще позволят на автомобила да се плъзне над по-големи обекти. Tesla не дава информация за добавеното вследствие на подобренията тегло, но оповестява, че автономният пробег е намален само с 0,1 процента. Инженерите на компанията са провели 152 теста за издръжливост с новата защита на пода, докато са я подготвяли за серийно производство.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте