Показаха новото комби на Lada в Москва, досущ като Logan!

Общи 25 август 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1406 посещения | без коментари

Lada официално представи новото си комби R90 на Московския Международен автомобилен салон, отворил врати за медиите днес в Москва. Приликата с Logan е повече от очевидна, тъй като моделът е изграден на същата платформа. Припомняме, че през 2008 г. Волжкият завод купи от Renault лиценз за сглобяване на двигатели и автомобили на платформите R90, F90 и B0. Това ще е първият модел, който руският производител ще произвежда на така наречената B0. Ще предлагат новото руско комби в две версии - с пет или със седем места. Серийното му производство ще бъде факт до две години. По-късно руснаците ще предложат на пазара и модел с кодово име F90. Засега производителите не са коментирали предварителните цени на продукта си.
Първата Lada по френски лиценз ще се появи в на пазара през март 2012 г. От септември същата година АвтоВАЗ ще започне да сглобява и автомобили на същата база, но под знака на Nissan, а от януари 2013 г. - под този на Renault.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте